Klantcase Energy21

Beveiliging van netwerk en software voor Energy21

Enery21 levert software aan nutsbedrijven en grootverbruikers van energie die helpt om de cijfers te begrijpen waarop zij hun energiebeslissingen baseren. Energy21 gebruikt een tool die gevoed wordt met veel privacygevoelige data om tot goede energieafname voorspellingen te komen. 

Guardian360 zorgt voor de veiligheid van deze privacygevoelige data en biedt een veilige netwerkomgeving voor Energy21. Lees in de klantcase waarom Energy21 in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun software en infrastructuur.

In this customer case you will read about:

Ontdek met de free trial hoe Guardian360 jouw cyberweerbaarheid kan versterken

  • Verken het Lighthouse Platform: Ons SAAS platform dat 24/7 beschikbaar is met een SLA voor uptime van 99,999%, biedt doorlopend inzicht in technische details, compliance aanbevelingen, en de belangrijkste KPI’s voor IT-afdelingen, compliance teams en management.

 

  • Vulnerability Scanning voor IP-adres en webapplicatie: Dagelijkse scans zorgen voor up-to-date inzicht in kwetsbaarheden, minimaliseren false positives, en automatiseren het sluiten van verholpen issues, waardoor jouw IT-team zich kan concentreren op echte bedreigingen.

 

  • Compliance: Biedt inzicht in hoe beter te voldoen aan normeringen en wetgeving zoals de AVG en NIS2, met automatisch gegenereerde inzichten die audits vereenvoudigen en de kans op boetes verlagen.

Guardian360˚ watches over us