Klantcase Gemeente Halderberge

Grip op hun informatiebeveiliging

De gemeente Halderberge wil meer grip hebben op de mate en manier waarop zij haar informatie beveiligd. Guardian360 geeft de controle die nodig is om veilig met gegevens van de gemeente, zijn burgers en instellingen om te gaan. Lees in de klantcase waarom gemeente Halderberge in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun infrastructuur.

Fons van Oosterhout, CISO Gemeente Harderberge, vertelt:
"Met de inzet van Guardian360 creëren we bewustwording over hoe veilig we nu echt zijn als het gaat om aanvallen van buitenaf, maar ook voor dreigingen van binnenuit." 

In this customer case you will read about: 

Ontdek met de free trial hoe Guardian360 jouw cyberweerbaarheid kan versterken

  • Verken het Lighthouse Platform: Ons SAAS platform dat 24/7 beschikbaar is met een SLA voor uptime van 99,999%, biedt doorlopend inzicht in technische details, compliance aanbevelingen, en de belangrijkste KPI’s voor IT-afdelingen, compliance teams en management.

 

  • Vulnerability Scanning voor IP-adres en webapplicatie: Dagelijkse scans zorgen voor up-to-date inzicht in kwetsbaarheden, minimaliseren false positives, en automatiseren het sluiten van verholpen issues, waardoor jouw IT-team zich kan concentreren op echte bedreigingen.

 

  • Compliance: Biedt inzicht in hoe beter te voldoen aan normeringen en wetgeving zoals de AVG en NIS2, met automatisch gegenereerde inzichten die audits vereenvoudigen en de kans op boetes verlagen.

Guardian360˚ watches over us