Klantcase Blauw Research

Beveiliging van netwerk en webapplicaties

Blauw Research is een vooraanstaand onderzoeksbureau, gevestigd in Rotterdam. Iedere dag gaat het team van Blauw met een duidelijk doel voor ogen naar kantoor: klanten in staat stellen om, op basis van nieuwe inzichten, kansen te ontdekken en succesvolle veranderingen tot stand te brengen in hun organisatie. 

Blauw werkt dagelijks met privacygevoelige gegevens van haar relaties. Hierbij neemt zij databeveiliging uiterst serieus. Lees in de klantcase waarom Blauw Research in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun netwerk en webapplicaties.

In this customer case you will read about: 

Ontdek met de free trial hoe Guardian360 jouw cyberweerbaarheid kan versterken

  • Verken het Lighthouse Platform: Ons SAAS platform dat 24/7 beschikbaar is met een SLA voor uptime van 99,999%, biedt doorlopend inzicht in technische details, compliance aanbevelingen, en de belangrijkste KPI’s voor IT-afdelingen, compliance teams en management.

 

  • Vulnerability Scanning voor IP-adres en webapplicatie: Dagelijkse scans zorgen voor up-to-date inzicht in kwetsbaarheden, minimaliseren false positives, en automatiseren het sluiten van verholpen issues, waardoor jouw IT-team zich kan concentreren op echte bedreigingen.

 

  • Compliance: Biedt inzicht in hoe beter te voldoen aan normeringen en wetgeving zoals de AVG en NIS2, met automatisch gegenereerde inzichten die audits vereenvoudigen en de kans op boetes verlagen.

Guardian360˚ watches over us