Essential insights

Versterk je verdediging van data en informatie

Ben je verantwoordelijk voor informatiebeveiliging en compliance en word je overspoeld met data? Ons Lighthouse platform levert je relevante en heldere inzichten via een overzichtelijk dashboard. Ontdek kwetsbaarheden, voldoe aan normen en wetgeving, en identificeer netwerkdreigingen. Bespaar tijd, focus op kritieke zaken en versterk je netwerkbeveiliging efficiënt. 

Guardian360 Insights

Bewaak jouw netwerk

Onze Netwerk Vulnerability Scanner combineert acht scanners voor uitgebreide netwerkbeveiliging, detecteert kwetsbaarheden en zwakke punten effectief. Het dashboard leidt je naar de oplossing waardoor je weerbaar bent.

Lees meer

Detecteer indringers

Hacker Alert biedt automatische netwerkbewaking en eenvoudige naleving met minimale inspanning. Jouw netwerk wordt 24/7 bewaakt. Wordt er een verdacht activiteit geconstateerd? Dan krijg je snel melding waardoor je snel kunt handelen.

Lees meer

Toon compliancy aan

Met onze Compliancy Audits word je ondersteunt om te voldoen aan belangrijke normen zoals AVG/GDPR, ISO 27001, en NEN 7510, door middel van continue monitoring en gedetailleerde rapportages.

Lees meer

Bescherm jouw webapplicaties

Beschermt jouw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke kwetsbaarheden in- en om de webapplicatie, met hulp van onze Webapplicatie Security. Vergroot de beschikbaarheid van webapplicaties én verhoog de integriteit van data.

Lees meer
CASE

Gemeente Halderberge krijgt grip op hun informatiebeveiliging

De gemeente Halderberge wil meer grip hebben op de mate en manier waarop zij haar informatie beveiligd. Guardian360 geeft de controle die nodig is om veilig met gegevens van de gemeente, zijn burgers en instellingen om te gaan. Lees in de klantcase waarom gemeente Halderberge in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun infrastructuur.

ISO27001

CASE

DIGID versie 2

ENABLED

BIG Norm

Standard

Guardian360˚ waakt over ons

Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Office address
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht

 

Schouwburgplein 30-34
3012 CL Rotterdam

 

Mailing address
Postbus 2655 
3000 CR Rotterdam

 

Telephone +31 88 225 15 00

 

Email info@guardian360.eu