Klantcase SvSnet

Het beveiligen van SvSnet's hostingomgeving

SvSnet voorziet klanten naast een stabiele hostingomgeving ook van security & beveiligingsadvies en voert security audits uit. SvSnet host applicaties die 24/7 beschikbaar moeten zijn. Hiervoor moeten de essentiële applicaties doorlopend bereikbaar zijn en vlekkeloos werken; snel en veilig. "Downtime word je niet in dank afgenomen en een crash al helemaal niet." Dat is in deze tijd, met een eigentijdse aanpak, ook prima te voorkomen. Lees in de klantcase waarom SvSnet in Guardian360 dé ideale IT-partner zag voor de beveiliging van hun applicaties.

In this customer case you will read about: 

Ontdek met de free trial hoe Guardian360 jouw cyberweerbaarheid kan versterken

  • Verken het Lighthouse Platform: Ons SAAS platform dat 24/7 beschikbaar is met een SLA voor uptime van 99,999%, biedt doorlopend inzicht in technische details, compliance aanbevelingen, en de belangrijkste KPI’s voor IT-afdelingen, compliance teams en management.

 

  • Vulnerability Scanning voor IP-adres en webapplicatie: Dagelijkse scans zorgen voor up-to-date inzicht in kwetsbaarheden, minimaliseren false positives, en automatiseren het sluiten van verholpen issues, waardoor jouw IT-team zich kan concentreren op echte bedreigingen.

 

  • Compliance: Biedt inzicht in hoe beter te voldoen aan normeringen en wetgeving zoals de AVG en NIS2, met automatisch gegenereerde inzichten die audits vereenvoudigen en de kans op boetes verlagen.

Guardian360˚ watches over us